My Blog – Page 7 – My WordPress Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Këshilla Arabe/ Ja Si Ta Rrisni 5 Cm Për Pak Ditë / VIDEO

Ushtrimi përbëhet nga tërheqja deri në kufij të pakëndshëm të penisit të zgjatur. Zgjatja bëhet derisa koka e penisit të marrë ngjyrë të kuqe dhe të fryhet nga qarkullimi i gjakut.Për t’i shmangur irritimet, penisin shtrëngojeni butësisht. Është e qartë, e gjithë kjo rikujton doracakun për masturbim, andaj është me …

Read More »