My Blog – Page 60 – My WordPress Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Lamtumirë dhimbje e tmerrshme, Ja si ta kuroni nervin shiatik

Nervit shiatik ka të bëjë me dhimbjet në pjesën e poshtme të shpinës, në hapësirën e fundshpinës dhe këmbë, dhimbje që shfaqet krejt papritmas. Pos dhimbjes, ata që vuajnë nga nervi shiatik kanë edhe të djegura në këmbë. E shumë njerëz tentojnë që dhimbjen ta shërojnë me ndihmën e ilaçeve …

Read More »