My Blog – Page 32 – My WordPress Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

VJEN SHPËRBLIMI PËR SHOFERËT QË NUK KANË BËRË ASNJË AKSIDENT!

Të gjithë ata drejtues automjetesh të cilët në 5 vitet e fundit nuk kanë kryer asnjë aksident do të paguajnë më pak lekë për sigurimin e detyrueshëm. Drafti që është përgatitur nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare ndodhet tashmë në zyrat e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë.Drafti sjell për herë të …

Read More »

Një nuse shtëpie e zonja si Tuna

Këngëtarja Tuna Sejdi ka kohë që ka qëndruar larg skenës. Kështu e kemi parë të përkushtuar në familje dhe nën përkujdesje të djalit të saj Tianit Ajo madje është bërë një nuse shtëpie e zonja e cila edhe di të përgatis ushqim dhe këtë e bëri të ditur nëpërmjet postimit …

Read More »