My Blog – Page 30 – My WordPress Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Gjermania kërkon punëtorë nga Shqipëria dhe Kosova, ja kushtet minimale që duhen plotësuar

Për shkak të mungesës së stafit të infermierisë shoqata gjermane Bäderverband ka filluar rekrutimin e punonjësve të ri nga Kosova dhe Shqipëria. Kjo shoqatë gjatë kësaj vere ka planifikuar të sjellë studentë nga infermieria dhe shkencat shoqërore nga Prishtinë për në Mecklenburg-Vorpommern. Sipas asaj që rtl.de raporton nëse gjithçka shkon …

Read More »