My Blog – Page 29 – My WordPress Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Po paguani “qimet e kokës” për mjaltin, por faktikisht po blini helmin që ju çon drejt vdekjes! Ja çfarë ka ndodhur në këtë qytet të Shqipërisë

WOW! Skandal! Prodhimi i ushqimeve jashtë standardeve duke u kthyer në një problem të madh për shëndetin është një problem shumë i mprehtë ne vend. Mashtrues nën emrin e tregtarit manipulojnë ushqime të ndryshme deri tek mjalti dhe më pas e shesin atë me çmime të shtrenjta sikur të ishte …

Read More »

Mos i prisni kurrë thonjtë natën, ja pse!

Që në kohët e lashta njerëzit kanë nisur të besojnë në ngjarje që duke mos ditur t’i japin shpjegim, këtë të fundit e kanë gjetur në gojëdhëna. E një nga besëtytnitë që shumë njerëz ende sot i besojnë është edhe prerja e thonjve natën. Besëtytnia ndoshta më e çuditshme që …

Read More »