My Blog – Page 22 – My WordPress Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Lajm i mirë, mund të merrni vizë amerikane nëse studioni në këtë degë

Ekonomia riemëron veten për t’u bërë thirrje studentëve ndërkombëtarë. Studentët që kanë zgjedhur të studiojnë për Shkencë, Teknologji, Inxhinieri dhe Matematikë (STEM) kanë mundësi më të mëdha për të marrë një vizë për në Amerikë The Econimist shkruan: Ekonomistët nuk e pëlqejnë cilësimin e disiplinës së tyre si “shkenca e …

Read More »