Bora Zemani, Virgjërinë E Humba 12 Vjeçe Në Banjo Me Një… – My Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / lajme / Bora Zemani, Virgjërinë E Humba 12 Vjeçe Në Banjo Me Një…

Bora Zemani, Virgjërinë E Humba 12 Vjeçe Në Banjo Me Një…

“Fakti se virgjëria është mësuar si vlerë – thotë ajo– përfshin faktin se gratë ushtrojnë mbi meshkujt pushtet të pafund. Kam humbur virgjërinë time në moshën 12 vjeçare me një stilolaps shumëngjyrësh në banjo, por edhe sot ka nga ata që kërkojnë një vajzë të virgjër.”-Më pas ajo ka folur për sportin: “sporti më lejon mua që të kem një seksualitet mbi mesatare dhe unë jam e interesuar për teknika të ndryshme seksuale. Kjo nuk është e lehtë, ka pak material dhe kjo është e gjitha e lidhur me fetë e Lindjes…Por per kete gje Bora Zemani tregon dicka te papritur, ajo thot se virgjerin ka humbur kur ishte 12 vjecare…ja dhe video nga deklarata e saj ne studi, kliko mbi reklam qe te hapet videO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *