Rrëfehet Soni Mala,Në Velipojë Kam Bërë Seksin Më Të Mirë Të Jetës Time, Me… – My Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / Uncategorized / Rrëfehet Soni Mala,Në Velipojë Kam Bërë Seksin Më Të Mirë Të Jetës Time, Me…

Rrëfehet Soni Mala,Në Velipojë Kam Bërë Seksin Më Të Mirë Të Jetës Time, Me…

Kur isha e pamartuar, një djalë në fqinjësi më ngacmonte çdo ditë. Unë si fshatare nga një zonë rurale e jugut të vendit, as që guxoja të mendoja për një aventurë seksuale, se lerë më të bëja këtë.Nga ana tjetër, në moshën 20-vjeçare më pat kapluar sikleti dhe nuk duroja dot pa mashkull. U dashkësh që t’i pres procedurat patriarkale, përderisa të bëhesha gruaja e dikujt që nuk do e njihja fare, deri në martesë.Ishte fillimi i viteve ‘90. Kohë me krizën më të madhe financiare dhe aq më tepër dashurore. Megjithatë, unë në një festë ia lëshova sytë një djaloshi nga një fshat fqinj dhe, lidhje pas lidhjeve, e bëra atë për veti. E mashtrova lehtë që të më grabiste, gjoja se familjen e kam të vështirë dhe nuk do më fejonte për të. Ashtu edhe vepruam, disa muaj më vonë. Nata e parë ishte fenomenale, por paksa me droje. KLIKO më posht dhe pas 5 sekondave Hapet VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *