Kaloi Valixhen Në Aeroport, Ajo Që Kapën Rrezet X I Tmerruan Të Gjithë (Foto) – My Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / lajme / Kaloi Valixhen Në Aeroport, Ajo Që Kapën Rrezet X I Tmerruan Të Gjithë (Foto)

Kaloi Valixhen Në Aeroport, Ajo Që Kapën Rrezet X I Tmerruan Të Gjithë (Foto)

Të punosh si kontrollues valixhesh në aeroport duket sikur është një punë e lehtë për disa, por në fakt është dhe e komplikuar dhe sidomos kur ke të bësh me pasagjerë si personi në fjalë. Në momentin që ajo vendos rrezet X, sheh se brenda ka diçka që nuk shkon dhe e njohur nga pajisja shtyhet menjëherë për ta hapur valixhen, per me shume kkliikoni posht rekklamen dhe ju hapet video shokuese:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *