Britania Alarmon Botën: Kemi Fotogruar Në Shqipëri Përbindëshin E Frikshëm Të Liqenit, Kjo Video Po Bën Xhiron E Botës, Shikoeni…. – My Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / lajme / Britania Alarmon Botën: Kemi Fotogruar Në Shqipëri Përbindëshin E Frikshëm Të Liqenit, Kjo Video Po Bën Xhiron E Botës, Shikoeni….

Britania Alarmon Botën: Kemi Fotogruar Në Shqipëri Përbindëshin E Frikshëm Të Liqenit, Kjo Video Po Bën Xhiron E Botës, Shikoeni….

Shqipëria është përfshirë sërish në artikujt e mediave ndërkombëtare por kësaj radhe për diçka shumë më të frikshme. Mediat britanike kan publikuar disa pamje ku shkruan se në liqenin e Prespës është paraqitur një krijesë e frikshme. Një profesor i njohur ka udhëtuar në ujrat e liqenit të Prespës dhe ai tregon se si banorët e zonës ishin në dijeni të ekzistencës së kësaj krijese, dhe ishin shumë të frikësuar, për më shumë shikoni dhe videon, shtypni posht rekla,men dhe ju hapet kjo video e frikshme:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *