Nëse shkoni në këtë shtet harrojini masazhet, ndalohen me ligj – My Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / lajme / Nëse shkoni në këtë shtet harrojini masazhet, ndalohen me ligj

Nëse shkoni në këtë shtet harrojini masazhet, ndalohen me ligj

Komisioni i Arabisë Saudite ka vendosur që të ndalohet shërbimi i masazheve në hotele, apartamente dhe vende të tjera.

Rregulli përjashtohet vetëm për ato hotele që janë me 4 yje ose më shumë.

“Komisioni ka lëshuar një rregull për agjentët e akomodimit turistik që të ndalojnë shërbimin e masazheve në mjedise të tilla, me përjashtim të hoteleve me 4 ose 5 yje, të bazuara në kriteret e sigurisë dhe disiplinës”, tha zëdhënësi Majed Alshadeed.

Vendimi bazohet në rregulloret e turizmit, të cilat theksojnë rëndësinë e organizimit të objekteve turistike dhe shërbimeve për të siguruar konkurrencë të drejtë.per me shume informata klikoni me posht me poshte mbi hapsir,Rregulli përjashtohet vetëm për ato hotele që janë me 4 yje ose më shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *