I ngeci penisi në çelësin 14-ësh, do vini duart në kokë çfarë i bënë doktorat – My Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / lajme / I ngeci penisi në çelësin 14-ësh, do vini duart në kokë çfarë i bënë doktorat

I ngeci penisi në çelësin 14-ësh, do vini duart në kokë çfarë i bënë doktorat

Një burrë nga Kina ka qenë protagonist i një prej ngjarjeve më të dhimbshme për burrat, njëkohësisht dhe qesharake.
37-vjeçari, pasi kishte futur penisin e tij në një celës 14 -ësh, mbase për të matur përmasat e tij, i kishte ngecur aty për 17 orë.

Gjendja e burrit ishte përkeqësuar shumë, pasi u dërgua në spital në Provincën Zhejiang të Kinës.

Penisi i tij i ngecur në çelës ishte ënjtur dhe kishte marrë ngjyrë mavi.
Doktorët dhe zjarrfikësit, që dështuan ta ndihmonin burrin, e thirrën një dentist për të ndihmuar në heqjen e çelësit duke përdorur një turielë dentale.

Sipas Huanqiu.com, burrit i ngeci penisi në veglën e metalit dhe u dërgua në spitalin Taizhou.per te shikuar videon shtip mbi reklam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *