Meri Shehu Jep Lajme Të Mira Për Këto Shenja, Ana Erotike E Tyre…! (Video) – My Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / lajme / Meri Shehu Jep Lajme Të Mira Për Këto Shenja, Ana Erotike E Tyre…! (Video)

Meri Shehu Jep Lajme Të Mira Për Këto Shenja, Ana Erotike E Tyre…! (Video)

ARASHIKIMI ASTROLOGJIK DT 13 GUSHT 2018, NGA MERI SHEHU

SHANS I DYTE

E HENE DT 13 dhe Marsi rikthehet perseri ne shenjen e Bricjapit ne pozicionin me superior te tij

Marsi do rikthehet ne pozicion te drejte ne 26 Gusht dhe do levizi ngadal por ne rruge te drejte deri ne 10 Shtator

Nje pushim ne menyren shperthyese te veprimit qe zgjati pothuaj gjashte muaj. Cfare mund te sjelle shtype rekl,am dhe shiko videon.

  1. Per sqarim, Marsi ne Bricjap ka lene shenjen e tij gjate periudhes 14 Mars deri ne 16 Maj. Kete periudhe do bejme analizen e zgjedhjeve tone ne periudhen e Pranveres dhe do perpiqemi te perfundojme ndonje ceshtje qe mbeti pezull ose te bejme levizje te ndryshme per te rregulluar gjerat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *