Ja 3 Mënyra Si Të Zgjasim Aktin Seksual Për 30 Minuta Më Shumë / VIDEO – My Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / lajme / Ja 3 Mënyra Si Të Zgjasim Aktin Seksual Për 30 Minuta Më Shumë / VIDEO

Ja 3 Mënyra Si Të Zgjasim Aktin Seksual Për 30 Minuta Më Shumë / VIDEO

Tërhiqjani testiset..Jo fort, kujdes! Kur mashkulli është gati për të ejakuluar, testiset e tij ngrihen dhe pothuajse arrijnë pikën kur nuk ka kthim prapa. Ndërkaq ju lehtë tërhiqjani testiset nga poshtë, në drejtim të shputave. Kështu ju ndërmerrni kontrollin në duar tuaja dhe mund ta lejoni që të “shpërthejë” pikërisht në momentin kur ju dëshironi.Gjeni një unazë për pen..s
Duke e vendosur në bazën e peni…it, unaza ngadalëson ndjeshëm shpejtësinë me të cilën gjaku largohet nga peni..i. Unaza, nuk shton rrjedhën e gjakut fillimisht, por mund të zgjas mbajtjen e ereksionit. Ajo nuk duhen mbajtur për më shumë se 30 minuta dhe duhen hequr menjëherë sapo të ndjeni “të ftohtë”, mpirje ose dhimbje në pen…s apo testikuj.….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *