Nëna e dy fëmijëve ngec në luhatësen për fëmijë, zjarrfikësit intervenojnë për ta nxjerr – bashkëshorti i saj filmon gjithçka – My Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / lajme / Nëna e dy fëmijëve ngec në luhatësen për fëmijë, zjarrfikësit intervenojnë për ta nxjerr – bashkëshorti i saj filmon gjithçka

Nëna e dy fëmijëve ngec në luhatësen për fëmijë, zjarrfikësit intervenojnë për ta nxjerr – bashkëshorti i saj filmon gjithçka

Një nënë e re ka gjetur veten në një pozitë të papërshtatshme – ajo ka ngecur në një luhatëse, dhe për ta nxjerr është dashur të intervenojnë ekipet e zjarrfikësve.
Megan Kenway-Head, 23-vjeçe, mbeti e bllokuar në luhatëse në një park lodrash në Southampton të Anglisë, dhe atë hiq më pak se për një orë e gjysmë, derisa në vendin e ngjarjes u shfaqen zjarrfikësit

Pamjet e këtij momenti të sikletshëm të Meganit kanë përfunduar në internet, ndërsa partneri i saj Jordan Sanders, 24-vjeç, në vend se ta ndihmojë e ka filmuar.per te shikuar videon shtypni posht mbi reklam dhe do ju shvaqet video e plot..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *