E suksesshme dhe pronare biznesesh por shihni me çfarë shkon në punë Alketa Vejsiu – My Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / lajme / E suksesshme dhe pronare biznesesh por shihni me çfarë shkon në punë Alketa Vejsiu

E suksesshme dhe pronare biznesesh por shihni me çfarë shkon në punë Alketa Vejsiu

E suksesshme dhe pronare biznesesh por shihni me çfarë shkon në punë Alketa Vejsiu. Ajo është një prej moderatoreve më të njohura të televizionit shqiptar dhe padyshim, një ndër më të suksesshmet. Alketa Vejsiu e ka nisur karrierën e saj që fëmijë dhe vazhdon të mos i ndahet televizionit. Pavarësisht sukseseve të saj, ajo vazhdon të qëndrojë një njeri i thjeshtë. Këtë gjë moderatorja e ka treguar nëpërmjet një postimi kur tregon se me cfarë shkon në punë, duke kkliikuar posht katrorin mund ta shikoni videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *