Si kush ju duket kjo vajza? I ofron shoqëri dhe ushqim një lypësi. 1 orë më vonë ai fshehurazi i thyen asaj zemrën – My Blog
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / lajme / Si kush ju duket kjo vajza? I ofron shoqëri dhe ushqim një lypësi. 1 orë më vonë ai fshehurazi i thyen asaj zemrën

Si kush ju duket kjo vajza? I ofron shoqëri dhe ushqim një lypësi. 1 orë më vonë ai fshehurazi i thyen asaj zemrën

Askush nuk duhet të jetojë në rrugëmegjithatë, ka shumë njerëz që janë të detyruar ta bëjnë, këtë dhe për fat të keq ka shumë njerëz që, në vend që të ndihmojnë, përbuzin ata që janë në këto kushte.

Një ditë, Casey Fisher pa një njeri të varfër në rrugë, ndërsa këndonte dhe mblidhte monedha.

Ndërkohë, Casey hyri dhe u ul në një lokal, menjëherë pas kësaj erdhi edhe burri që kishte arritur të mblidhte vetëm një dollar.

Pastaj Casey vendosi t’i ofrojë atij një panine dhe një kafe dhe njeriu, edhe pse në fillim hezitoi, e pranoi ftesën.

Pas kësaj, Casey e pyeti nëse donte të ulej në tryezë me të. Djali, i quajtur Chris, dukej i befasuar nga propozimi, por përfundimisht u ul me të.

Ai i tha asaj se shumicën e kohës njerëzit ishin të këqij me të, vetëm sepse ai jetonte në rrugë.

Ai gjithashtu pranoi se ishte droga që e çoi në këtë situatë dhe se tani ai e urrente atë.

Chris vazhdoi të ëndërronte të ishte djali, nëna e të cilit mund të jetë krenar, pavarësisht se gruaja i kishte vdekur nga kanceri disa vjet më parë.

Të dy biseduan për më shumë se një orë, pastaj Casey kuptoi se koha kishte kaluar shpejt dhe se ishte shumë vonë.

Në kohën kur Casei u ngrit, Chris i kërkoi asaj të priste vetëm një moment dhe filloi të shkruante diçka në një copë letre të copëtuar. Ai i dha letrën në dorë dhe kërkoi falje për letrën e tij të shëmtuar, pastaj ata thanë lamtumirë.

Kur Casey hapi letrën, ajo kuptoi se kishte bërë diçka shumë më të rëndësishme sesa ofrimi i një vakt të thjeshtë për një lypës..per te shikuar videon klikoni mbi reklam..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *